Hoe kunnen wij helpen?

Een hypotheek afsluiten is een van de vele grote stappen in een mensenleven. Onze adviseurs hebben een uitstekende kennis over de hypotheekverstrekkers, de financiële planning en de valkuilen die zich kunnen voordoen. Afhankelijk van de levensfase waarin je je bevindt, worden de mogelijkheden die er voor jou zijn besproken, zodat de beste oplossing en keuze kan worden gemaakt.

Bij het kopen van een huis komen vaak zoveel meer zaken kijken dan we vooraf kunnen bedenken.
“Ik weet het nog mijn eerste huis. Blij en spannend om deze stap te zetten. Je oriënteert je via internet. Je bezoekt adviseurs. Je kiest een adviseur, hij/zij adviseert een hypotheekverstrekker die past bij je wensen. En daarna werd het contract ondertekend, maar ik had nauwelijks stilgestaan bij enige financiële planning voor de toekomst.”

Wij hebben jaren gekend dat voor de klant de hoogte van de rente bepalend was voor de afsluiting van een hypotheek. Er zijn zoveel vragen die van belang zijn bij de weging voor een hypotheek. Wat als ik werkeloos word of arbeidsongeschikt?

Al deze en overige vragen nemen wij in alle rust met je door, zodat je van het juiste advies wordt voorzien en met een gerust hart de volgende stap kunt zetten.

Bij het afsluiten van een hypotheek en afhankelijk van je levensfase zijn er verschillende verzekeringsmogelijkheden:

  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Werkloosheidsverzekering

 

Nieuws