Onze visie

Adviseurs in hypotheken en verzekeringen, voor de ondernemer en de particulier, die vanuit vertrouwen een totaaloplossing bieden aan de klant.

Maak kennis met de specialisten van het team Postma Hypotheken en Verzekeringen. Zij maken het verschil, door:

  • hun deskundigheid en jarenlange ervaring
  • de juiste mindset om hun klanten van specifieke informatie te voorzien
  • te vragen, te luisteren en te verbinden

 

Klantbelang is ons belang

Het betekent dat wij dát leveren waar u echt behoefte aan heeft. Wij geven u niet wat u persé wil en waar u op dat moment tevreden mee bent. Wij geven u wat u zou moeten willen om ook op langere termijn tevreden te zijn.

Onze werkwijze

Heeft u vragen over onze diensten? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

Eigenaar

Theo Postma

Al meer dan dertig jaar ben ik betrokken bij dit mooie bedrijf. In mijn beginperiode heb ik met veel plezier de advisering in hypotheken en verzekeringen uitgeoefend naast het beroep van makelaar.

Door de groei van het makelaars-, hypotheek- en verzekeringsbedrijf heb ik voor mijn dagelijkse werkzaamheden de keuze voor de makelaardij gemaakt.

Echter ik ben altijd betrokken bij het financiële bedrijf. Samen met het enthousiaste team zijn we voortdurend bezig met de strategie naar de toekomst.

 

Voorop staat de relatie met onze zakelijke en particuliere klanten. Zij moeten erop kunnen vertrouwen een perfecte service en advisering op maat te krijgen.

Uitdaging voor de komende jaren is om de groei in kwalitatieve zin voort te zetten.