Els de Haan
senior erkend financieel en hypotheekadviseur

Els de Haan

Financiële zaken

Met een uitstekende kennis van financiële zaken en haar jarenlange ervaring is Els de Haan het boegbeeld voor de financiële planning binnen Postma Hypotheken en Verzekeringen. Met interesse en aandacht voor de klant wordt helder geformuleerd waarmee de klant in zijn/haar financiële planning rekening moet en kan houden. Dat geeft uiteindelijk de klant houvast en voldoening. Naast de service voor vermogen, hypotheken en financiële planning kan Els ook worden ingeschakeld bij de financiële afhandeling rondom een scheiding.

Vertrouwensrelatie

’Als je geeft dan krijg je het terug’, een mooi statement van Els, die op deze wijze een vertrouwensrelatie met haar klanten heeft opgebouwd.

Verder

Els is een empathische vrouw met passie voor haar vak. Nieuwe energie en rust vindt Els op de sportschool en in de natuur. Haar motto is: pluk de dag!

senior adviseur zakelijke en particuliere verzekeringen

Eric de Ridder

Bedrijfsrisico's

Eric is de adviseur die weet hoe de ondernemer zijn (bedrijfs-)risico’s beheersbaar krijgt en welke verzekeringen passend zijn. Hij heeft een jarenlange ervaring binnen de verzekeringsbranche. 

Schadeadviseur

Eric is een adviseur die tijdig doorverwijst naar een andere dienstverlener zoals een accountant of een notaris,  'immers de impact van (bedrijfs-) risico’s is soms groter dan vooraf te overzien is en kunnen niet altijd met een verzekering worden afgedekt.'

Verder

Met een brede belangstelling voor kunst en cultuur en zijn wijnkennis creëert Eric een goede balans tussen werk en privé. Eric, een energieke persoonlijkheid die met aandacht zijn klanten adviseert.

Sandy Durberg
office manager en adviseur particuliere verzekeringen

Sandy Durberg

Particuliere zaken

Sandy is schade adviseur voor de particuliere markt.

Klantcontact

Klantcontacten zijn bijzonder, immers privéomstandigheden zijn voor iedereen verschillend. Vanuit een klantoverleg komen wij samen tot een oplossing en wordt een passend verzekeringspakket samengesteld.

Proces

In een veranderende organisatie worden allerlei processen gestroomlijnd en om de gestelde doelen te bereiken is Sandy ook officemanager.

Verder

Sandy leest veel en is een moeder die haar dochters wekelijks op het hockeyveld aanmoedigt. Dat enthousiasme deelt ze ook op de werkvloer.

eigenaar

Theo Postma

Makelaar

Theo is ruim 30 jaar actief als makelaar. Een ondernemer die zijn sporen heeft verdiend binnen de woning – en bedrijfsmakelaardij en eigenaar is van Postma Hypotheken en Verzekeringen. Een prachtig bedrijf dat hij samen met zijn team uitbouwt. Verandering is de enige zekerheid die wij hebben en daar spelen we dagelijks op in.

Advies op maat

Het team van Postma Hypotheken en Verzekeringen bouwt een vertrouwensrelatie op met haar klanten. Op deze wijze geeft het team de particulier en de ondernemer een advies op maat.

Verder

Een bedrijf leiden is als een sport. Theo beleeft enorm veel plezier aan het beoefenen van diverse sporten en krijgt er evenzoveel energie voor terug. Die energie geeft hij door aan zijn team én klanten.

Angela-loman-van-dongen
administratief medewerkster

Angela Loman-van Dongen

Polisadministratie

Alle administratie van zowel nieuwe als gewijzigde polissen wordt door Angela verzorgd. Zij houdt vinger aan de pols of alles goed is doorgevoerd of aangepast. Indien dit niet het geval is, brengt zij de collega’s op de hoogte of neemt zelf contact op met de verzekeringsmaatschappij.

Ondersteuning

Daarnaast ondersteunt zij de adviseurs door afspraken te plannen met klanten om de verzekeringen door te nemen.

Verder

Angela is dol op haar gezin en de honden. Buiten haar werktijden besteedt zij al haar tijd hier aan.

administratief medewerkster hypotheken

Augusta van Essen

Aanspreekpunt

Als een klant op kantoor komt of telefonisch contact op neemt, is Augusta diegene die zij als eerste te spreken krijgen. Zij verwijst de klant naar de juiste collega, die de zorg verder op zich neemt.

Ondersteuning

De administratieve afhandeling van alle hypotheken wordt door Augusta verzorgd. Het geeft haar een goed gevoel om hieromtrent de zorg van de klanten weg te nemen.

Verder

Augusta vindt motorrijden geweldig, dat is een grote passie van haar. Daarnaast leest zij ook graag een goed boek.