Financieel advies voor ondernemers

Als ondernemer heeft u verschillende belangen: uw bedrijf, uw privésituatie en natuurlijk uzelf. Dit kan leiden tot financiële dilemma’s. Risico’s die u zakelijk loopt, kunnen grote gevolgen  hebben voor u, uw partner en/of kinderen. Behalve met deze financiële dilemma’s wordt u geconfronteerd met financiële producten die door fiscale, wettelijke en juridische veranderingen steeds complexer worden. Dat maakt het voor u lastig om te beslissen welke producten privé én zakelijk het beste bij u passen. Postma Hypotheken en Verzekeringen heeft het specialisme in huis om u goed en helder advies te geven en u te helpen uw financiële zaken goed te regelen.

Verzekeringen

Het verzekeren van risico’s bij overlijden of bij invaliditeit, heb je daar wel eens over nagedacht? Wat wil je geregeld hebben voor je nabestaanden?

Arbeidsongeschiktheid

Ieder van ons kan door een ziekte of een ongeluk arbeidsongeschikt raken, voor korte of lange tijd. Een ondernemer heeft zijn zaak opgebouwd, soms een leven lang.

Oudedagsvoorziening

De opbouw van een bedrijf wordt getypeerd door verschillende levensfasen. De oudedagsvoorziening is voor iedere ondernemer verschillend en volgt het eigen wensenpakket.

Hypotheken

Een hypotheek op je bedrijfspand. In principe wijkt dat niet af van een hypotheek op je huis. Ook hiervoor gelden regels die onze adviseurs graag met je bespreken.