Klant????
Kopie van postma-water1a

Voorbeeld:

We dachten dat het een relatief eenvoudige waterschade was, totdat bleek.......

Waterschade

Na een hevige regenbui belde de klant met waterschade aan zijn voorraad. En hij vroeg ons wat hij moest doen.

Wij hebben bij deze schade direct expertise geregeld. En binnen 2 uur na de melding was de expert aanwezig om de schade op te nemen. Nadat de expert was geweest, kon ook worden doorgewerkt met het opruimen van de natte goederenvoorraad.

Oorzaak van de schade

De oorzaak was dat de dakgoot de hevige regenval niet aan kon, waardoor het water de opslagruimte binnen kon dringen. Een gedekte schade en dat werd dan ook vlot afgewikkeld. Maar het venijn van deze schade zat in de staart van de uiteindelijke afwikkeling.

 

 

Het vervolg

Een paar maanden later openbaarden zich vochtproblemen in de voorraad die te wijten waren aan deze hevige regenval. De verzekeraar betwistte de aanvullende claim door de klant te verwijten onzorgvuldig te hebben gehandeld. De verzekeraar gaf aan dat onze klant het magazijn niet goed droog gemaakt had; er was te weinig inzet gedaan om erger te voorkomen.

In deze hebben wij de ondernemer ontzorgd; wij zijn de discussie met de verzekeraar gaan voeren. Hierbij hebben wij o.a. ons netwerk in de advocatuur ingezet.

 

Wat doen wij?

Bij deze claim hebben wij de ondernemer ontzorgd door de discussie met de verzekeraar te voeren. Terwijl de ondernemer verder ging met zijn bedrijf hebben wij de schade geregeld. Ook de aanvullende claim is door de verzekeraar uitbetaald.